Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
gabriel napisał:
marianekk napisał:ot na stare lata przyszło sie poniewierac po kosciołach i sypiac pod ołtarzem....
jak dbasz tak masz pijaku!

Całe ... Moje , DOROSŁE ŻYCIE w Polsce , spędziłem na pracy w BUDOWLANEJ Delegacji ... ! .
---
Bez mała TRZYDZIEŚCI LAT ... ! .
---
I jak tobie ŚMIECIU ... ! MNIE OCENIAĆ , No ... !!! KURWA ... JAK ? .
---
Nigdy tego nie przeżyjesz i nie zobaczysz , co Ja widziałem na BUDOWACH , na terenie Polski , a teraz Norge ... !!! .
---Kim ty jesteś , by MNIE oceniać ? ! .
---
Co ty sobą reprezentujesz jak nie siedzisz za kierownikiem ! .
---
Obrażasz ... Bżyddala ... !!!
Jwdnak , nie stać ciebie psychicznie , by ziąwszy w rękę , Kamień Zielony wsiąść do Samolotu i polecieć w CIEMNO Gdziekolwiek , nie wiedząc czy na Końcu będzie Faktycznie Ktoś czekał ...
---
A ... BŻYGDAL ... właśnie ... zrobił to Fizycznie ... z jakim skutkiem to tylko Jego tajemnica .
---
A tobie jedynie grzdyl jedynie skacze iż tego nie potrafisz dokonać ... !!! .

Heh najebany jak w kazdy piatek pracownik budowlany!
Tyle ze ty piatek masz..... codzinnie

Cyt.z Jasty >>> piłes? nie pisz!

ps: Pogrążasz sie chłopie coraz bardziej!Ale nie martw sie , bo niebawem mewy znów zaczną okres lęgowy i bedziesz miał okazje sie wykazac > wyrzucając jajka i gniazda z dachów na zadupiu swiata
Bedziesz wiec robił to, w czym jestes najlepszy, panie kierowniku ....niczego
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
marianekk napisał:...ps: Pogrążasz sie chłopie coraz bardziej!Ale nie martw sie , bo niebawem mewy znów zaczną okres lęgowy i bedziesz miał okazje sie wykazac > wyrzucając jajka i gniazda z dachów na zadupiu swiata
Bedziesz wiec robił to, w czym jestes najlepszy, panie kierowniku....niczego

---
Ha ha ... jak widzę , to targa tobą niezdrowa ZAWIŚĆ ... ! .
---
Jaki ty jesteś DROBNY i śmieszny śmieć .
---
Faktycznie , trzeba mieć jakieś sensowne wykształcenie w swoim Zawodzie , by następnie , można było grać na Nosie , potencjalnemu Pracodawcy .
---
Faktycznie Mogiem być i od NICZEGIO ... KIEROWNIKIEM i Gówno Robić pode Siebie ...
Ważne , że są w Polsce Firmy , które za taką właśnie pracę , jeszcze chcą płacić i to całkiem znośne pieniądze , o których ty , tylko śmieciu , możesz jedynie sobie pomyśleć , w przerwie na postoju , w kabinie ... auta ...
---
A ty w tym samym czasie , musisz niestety doginać za kierownikiem ... , jako zwykły robol , który akurat , chwycił za brudne pięty BOGA i usilnie stara się , przywrócić Im , stan bezwzględnej czystości ... ! .
---
Ja w Norge jezdem , ponieważ chcę , ty szwendałeś się po Europie , za lepszym WCZORAJ i w porównaniu ze Mną , Masz WIELKIE GÓWNO ... !
---
A i Tutaj , na swoje dobro w Polszy , doginasz po 15 godzin na dobę .
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...spokojnie

to tylko syndrom

'cwela parkingowego'

poza tym,od czasu kiedy

jasta-pederasta odrzucil jego zaloty

to: ciska sie i miota jak parkingowa ciota ...
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
brzydal napisał:

jasta-pederasta odrzucil jego zaloty

to: ciska sie i miota jak parkingowa ciota ...

ściąga za koło w poszukiwaniu zorzy
tam alkoholem morzy
bżydali
i w dupala ich wali
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
gabriel napisał:--
Ha ha ... jak widzę , to targa tobą niezdrowa ZAWIŚĆ ... ! .
---
Jaki ty jesteś DROBNY i śmieszny śmieć .
---
Faktycznie , trzeba mieć jakieś sensowne wykształcenie w swoim Zawodzie , by następnie , można było grać na Nosie , potencjalnemu Pracodawcy .
---
Faktycznie Mogiem być i od NICZEGIO ... KIEROWNIKIEM i Gówno Robić pode Siebie ...
Ważne , że są w Polsce Firmy , które za taką właśnie pracę , jeszcze chcą płacić i to całkiem znośne pieniądze , o których ty , tylko śmieciu , możesz jedynie sobie pomyśleć , w przerwie na postoju , w kabinie ... auta ...
---
A ty w tym samym czasie , musisz niestety doginać za kierownikiem ... , jako zwykły robol , który akurat , chwycił za brudne pięty BOGA i usilnie stara się , przywrócić Im , stan bezwzględnej czystości ... ! .
---
Ja w Norge jezdem , ponieważ chcę , ty szwendałeś się po Europie , za lepszym WCZORAJ i w porównaniu ze Mną , Masz WIELKIE GÓWNO ... !
---
A i Tutaj , na swoje dobro w Polszy , doginasz po 15 godzin na dobę .
[/color][/quote]

najbardziej zazdroszcze ci 25 letniej skody, "nowego" das auto, który bierze tyle oleju na 100km, co mój mercedes paliwa
Zazdroszcze ci tez, ze miałes przyjemnosc brzydkiego frajera w usta wyruchac, marze tez o jajecznicy z mewich jaj, które to znajdujesz na dachach,zazdroszcze tez pracy na zewnatrz przy -25stopniach,pochodzenia tez (zawsze chciałem mieszkac w brudnym, smierdzacym Chorzowie)

Czy ja szwedałem sie po europie ?
hmmmm 8 miesieczny pobyt w Uk, uwazam za bardzo pozyteczny i owocny,a dodatkowo nie za darmo > bo pracując uczyłem sie jezyka, chodziłem do fajnych pubów, cieszyłem sie oglądaniem meczów na zywo (premiership)!

PS: Apropos > czy te nie robiłes/kupiłes prawka własnie po to, zeby wreszcie zobaczyc jak to jest bys kims wolnym, nie słuchac/ogladac szefa i 4 scian w biurze, zeby zobaczyc 30tys nok netto przy wypłacie?
Gubisz sie pijaczyno, a zydowski frajer pluje twoją spermą na monitor! czyzbyscie sie tak pozdrawiali na odległosc ?
Jesli tak to musiało byc grubo
HEHEHe fajne te.... zorze

podsumowując > > > jestes waćpan ZEREM z..... ZEREM
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
marianekk napisał:PS: Apropos > czy te nie robiłes/kupiłes prawka własnie po to, zeby wreszcie zobaczyc jak to jest bys kims wolnym, nie słuchac/ogladac szefa i 4 scian w biurze, zeby zobaczyc 30tys nok netto przy wypłacie?
Mądre spostrzeżenie , niemniej , napisałeś tutaj coś , czego jak widać , WCALE nie rozumiesz ...
---
Ja Mam JUŻ konkretny Zawód , jednak postanowiłem poszerzyć Swoją ofertę , na rynku Pracy i faktycznie , może i zobaczyć , jak te 30-baksów , ląduje na Moim Koncie .
---
Niemniej Ja Nie mam "Noża" na gardle !!! ...
---
Ja to wszystko , robię w ramach zabicia Nudów ...
---
A Jak będzie w Rzeczywistości , to tyko Ten na Górze wie .
---
---
Jak na razie to nie pracuję na Budowie autostrady , ponieważ dopiero przyjechałem ...
---
Odpoczywam i nabieram chęci do ewentualnej pracy ...
---
Zaczynam natomiast , dopiero w Ten Poniedziałek w Bærum ... i też nie wiem gdzie i co ! .
---
Ważne , że jest praca ...
Która da trochę ruchu na świeżym Powietrzu , byc może właśnie przy temperaturze zewnętrznej - 25-stopni C.
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...jasne

byc kims wolnym

24h w budzie (+ weekend

w schronisku dla niewolnikow) i zobaczyc

30 000nok,za 300h w miesiacu - szal jak chuj !!!
Zgłoś wpis
28 Postów
Piotr Rumpel
(Rumpelstyckin)
Wiking
Marianek ty jesteś po prostu najwiekszy. najwiekszy zjeb genetyczny jakie moglo wygenerowac to forum. a tak naprawde... w kazdym poscie wciskasz swoje piec groszy, w kazdym obrazasz i próbujesz pokazac innym jakim to jestes obrotnym, inteligentnym i potrafiacym sie ustawic facetem. tak naprawde to gowno wiesz i nie masz nic sensownego do powiedzenia. Zabijasz poprostu nude. 30 000nok???? a ja myslalem ze ze 100 000.hehe. Cwelem jestes, jezdzisz(o ile to prawda) mordy nie masz do kogo otworzyc, rodzina w polsce bo kto z chujem wytrzyma, swoje frustracje wyladowywujesz tu na mojanorwegia. znajomych z pewnoscia tez brak bo wolny czas spedzasz jak widze tu(po ilosci i czestotliwosci postow) Gabriel chociaz jest szczery i pisze ze zabija nude. a ty pedale(chujowa praca, brak perspektyw) ale tu chociaz tu jestes "DEBEŚCIAK" Merca moze i masz ale jeszcze nie dawno chciales sprzedaz vectre na pl rej. Zal mi ciebie. I na niektorych uwierz mi twoje 30 000 nie robia wrazenia.
PAŁUJ SIĘ!!!!!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Oj tam ... oj ... joj ...
Spokojnie i z uśmiechem ... na ryjkach ... proszę uprzejmie .
---
Każdy z Nas , Ma Tutaj Swój styl Pisania ...
---
Jedni taki ...
Inni ... siaki i owaki ...
---
Faktem jest iże Maryjanek to osobnik mało zrównoważony , co w jego przypadku , widać jak na dłoni , po częstych zmianach Profili ...
---
Pewnie ma jakieś Kłopoty Rodzinne ...
---
Albo faktycznie jest niedostosowany do społeczności ... Emigracyjnej , a Norweska "Kasa" Uderzyła mu znacząco , na wygładzone "ZWOJE" ...
---
Pewnie w Polsce klepał BIDĘ z NĘDZĄ to i teraz wyszydza wszystkich w około .
--
Cóż takie społeczne obciążenie ...NUWORYSZA ...
---
Też Kiedyś w zamierzchłych czasach , Ubiegłego Wieku , Miałem Podobną , lecz chwilową przypadłość ...
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Rumpelstyckin napisał:
Marianek ty jesteś po prostu najwiekszy. najwiekszy zjeb genetyczny jakie moglo wygenerowac to forum. a tak naprawde... w kazdym poscie wciskasz swoje piec groszy, w kazdym obrazasz i próbujesz pokazac innym jakim to jestes obrotnym, inteligentnym i potrafiacym sie ustawic facetem. tak naprawde to gowno wiesz i nie masz nic sensownego do powiedzenia. Zabijasz poprostu nude. 30 000nok???? a ja myslalem ze ze 100 000.hehe. Cwelem jestes, jezdzisz(o ile to prawda) mordy nie masz do kogo otworzyc, rodzina w polsce bo kto z chujem wytrzyma, swoje frustracje wyladowywujesz tu na mojanorwegia. znajomych z pewnoscia tez brak bo wolny czas spedzasz jak widze tu(po ilosci i czestotliwosci postow) Gabriel chociaz jest szczery i pisze ze zabija nude. a ty pedale(chujowa praca, brak perspektyw) ale tu chociaz tu jestes "DEBEŚCIAK" Merca moze i masz ale jeszcze nie dawno chciales sprzedaz vectre na pl rej. Zal mi ciebie. I na niektorych uwierz mi twoje 30 000 nie robia wrazenia.
PAŁUJ SIĘ!!!!!

Vectre i owszem, nawet sprzedałem!
A to dlatego, ze przestałem wystarczajaco czesto jezdzic do polski...
Ty jak widac masz mase mądrosci do powiedzenia...
Jestes moskiem i sapiesz na wszytsko i wszystkich, tylko dlatego,ze zycie kopie cie nie daje tyle ile innym!
Ja prace mam bardzo ok, nie narzekam i ciesze sie kazdego dnia, ze mam jak mam : ))
I nie musze jebac 300h zeby przytulic 30t, jak napisał to brzydki frajer...
Weekendy spedzam w domku jak biały człowiek, wiec obaj, a nawet całą trójką chuj wiecie!
Fiolet > nick ma m nowy, poniewaz tamten sie popsuł....
hehe jesli fiolet jest szczery, to jestescie dwoma najgłupszymi burkami na tym forum
aaaaaaaaaa zapomnaiłem o tym trzecim chujozie > ustawcie sie na pukanko i róbcie sobie loda na wzajem(tylko szczerze, głeboko i bez sciemy)
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok